Category Archive: Noutăți/Avizier

May 08 2022

Menținerea suspendării activității

Comitetul Director al SAJ-BN a decis ca Departamentul de Voluntari ai SAJ-BN șă își mențină activitatea suspendată, până la finalizarea procedurilor de reabilitare a sediului Stației Centrale Bistrița, ce urmează a fi demarate.  

Vrem să știți că nu v-am uitat și că așteptăm să vă reîntoarceți !

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=10102

Feb 23 2021

Menținerea suspendării activității

Datorită menținerii situației epidemiologice speciale și în anul 2021, Departamentul de Voluntari ai SAJ-BN își menține activitatea suspendată, până la noi dispoziții. 

Regretăm că trebuie luată această măsură și vă așteptăm curând înapoi !

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=9308

Nov 12 2017

In atentia voluntarilor !

În urma analizei derulate de către SAJ-BN la împlinirea a doi ani de funcționare, s-a constatat că există peste 200de contrecate de voluntariat încheiate și doar cca. 40 de voluntari activi (cu activitate operativă regulata).

Comitetul Dirtector a decis ca, începând din 01.12.2017, voluntarii care nu au cel putin două prezentări la activitate/lună să fie atenționați, iar dacă inasctivitatea persistă, se va anula contractul de voluntar.

Voluntarii care știu că nu vor putea activa, din motive obiective, o anume perioadă (pklecare din țară, sesiune de examnee etc.) vor putea adresa unității cerere de suspendare a contractului pe perioadă determinată, cu condiția ca perioada să nu depășească 6 luni consecutiv. Cererea se poate adresa si prin e- mail,  asistentului șef.

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=6984

Jan 29 2016

În atenția viitorilor voluntari

 

Prin decizie a Comitetul Director al SAJ-BN a fost modificat un aspect din condițiile de recrutare pentru persoanele care sunt ABSOLVENȚI de POSTLICEALĂ, profil GENERALIST!

Astfel, persoanele care dețin diplomă de licență de asistent medical generalist și au parcurs modul de ”Conduită în urgențe medico-chirurgicale” (cu un număr de 120 ore pregătire teoretică și 72 ore pregătire practică, prevăzute de planul de învățământ) și modului de ”Anestezie terapie intensivă și nursing specific” (cu un număr de 120 ore pregătire teoretică și 96 ore pregătire practică, prevăzute de planul de învățământ) sunt exceptați de a depune dovada absolvirii cursului de prim ajutor necesar recrutării ca voluntar, înlocuind acest act cu copia diplomei de asistent medical. Restul condițiilor rămân aceleași și obligatorii !!

Această exceptare NU se aplică elevilor de postliceala (an I,II, III), asistenților medicali din alte profile (ocrotire, farmacie, stomatologie, igienă etc.), pentru care absolvirea unui curs de prim ajutor de bază este obligatorie anterior recrutării. 

 

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=4713

Jan 15 2016

Important de știut !

 

  • Toate cursurile și instruirile care au/vor avea loc în cadrul activităților de voluntariat SUNT GRATUITE și nu implică niciun fel de contribuție din partea voluntarilor.

  • Voluntarii vor primi echipament specific la intrare în tură, deci nu va fi nevoie să își achiziționeze acest echipament din fonduri personale !

 

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=4597