Category Archive: Angajãri

Jun 15 2020

Angajare temporară ȘOFER AUTOSANITARĂ II, prin procedură specială, conform Legii nr.55/2020

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD organizează, în perioada cuprinsă între 16-18 iunie 2020, concurs pentru ocuparea temporară, prin sprocedură specală reglementată de Legea nr. 55/2020, a: următoarelor posturi:

 • 1 (unu) post de ȘOFER AUTOSANITARĂ II. –  Punct de Lucru Maieru, Compartimentul de  Urgență și Transport Medical Asistat, pe perioadă determinată, post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare.

Publicatie de concurs prin procedură specială (L55/2020)

* Rezultatul proceduri –  conform Legii nr.55/2020 și OMS nr.905/2020, art.6,alin.2, ”în situația în care în urma selecției dosarelor rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis fără a mai fi organizată proba interviu” .

 

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=8890

May 28 2020

Examen promovare Șofer Autosanitară I

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD organizează EXAMEN DE PROMOVARE, în perioada cuprinsă între 14 mai 2020 – 02 iunie 2020, pentru ocuparea următorului post:

– 1  post de SOFER AUTOSANITARĂ I – Compartimentul de Urgență și Transport Medical Asistat, pe perioadă nedeterminată:

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=8878

Apr 07 2020

Angajare temporară ASISTENȚI MEDICALI, în procedură de urgență:

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD organizează, în perioada cuprinsă între 08-16 aprilie 2020, concurs pentru ocuparea temporară, pe maxim 6 luni, a următoarelor posturi:

 • 3 (trei) posturi de ASISTENT MEDICAL DEBUTANT GENERALIST (PL) –  Stația Centrală Bistrița, Compartimentul de  Urgență și Transport Sanitar Asistat, pe perioadă determinată de maxim 6 luni; post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare;
 • 2 (două) posturi de ASISTENT MEDICAL DEBUTANT GENERALIST (PL) –  Substația Năsăud, Compartimentul de  Urgență și Transport Sanitar Asistat, pe perioadă determinată de maxim 6 luni; post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare;
 • 1 (unu) post ASISTENT MEDICAL DEBUTANT GENERALIST (PL) –  Punct de Lucru Maieru, Compartimentul de  Urgență și Transport Sanitar Asistat, pe perioadă determinată de maxim 6 luni; post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare;

Publicatie concurs, în regim de urgență  și calendar de desfășurare

Rezultate selectie dosare

* Rezultate finale

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=8797

Apr 07 2020

Angajare temporara ȘOFERI AUTOSANITARĂ II., în procedură de urgență:

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD organizează, în perioada cuprinsă între 08-17 aprilie 2020, concurs pentru ocuparea temporară, pe maxim 6 luni, a următoarelor posturi:

 • 4 (PATRU) posturi de ȘOFER AUTOSANITARĂ II. –  Stația Centrală Bistrița, Compartimentul de  Urgență și Transport Sanitar Asistat, pe perioadă determinată de maxim 6 luni; post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare;
 • 1 (UNU) post de ȘOFER AUTOSANITARĂ II.  –  Substația Năsăud, Compartimentul de  Urgență și Transport Sanitar Asistat, pe perioadă determinată de maxim 6 luni; post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare;
 • 2 (DOUĂ) posturi de ȘOFER AUTOSANITARĂ II. –  Punct de Lucru Maieru, Compartimentul de  Urgență și Transport Sanitar Asistat, pe perioadă determinată de maxim 6 luni; post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare.

  Publicatie de concurs în regim de urgență și calendar desfășurare

  Rezultate selectie dosare

  Rezultate proba scrisă

  * Rezultate finale.

 

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=8799

Dec 31 2019

Concurs asistent medical, temporar

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD organizează, în perioada cuprinsă între 30 decembrie 2019 – 30 ianuarie 2020, concurs pentru ocuparea a

0,5. (jumătate) post de ASISTENT MEDICAL PRINCIPAL GENERALIST (PL) –  Stația Centrală Bistrița, Compartimentul de  Urgență și Transport Sanitar Asistat, pe perioadă determinată , cu activitate complementară activității de urgență (ne-operativ); cu program normal de lucru 4 ore/zi; fără activitate în ture și fără activitate în zile nelucrătoare; salarizat conform legislației în vigoare.

Publicatie de concurs 

Rezultate proba 1 (selectie dosare)

Rezultate proba 2 (scris,practic și rez.cumulat)

* Proba 3 interviu și rezultate centralizate

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=8690

Dec 30 2019

Angajare as.medical și economist debutant, temporar

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante, în perioada cuprinsă între: 30 decembrie 2019 – 29 ianuarie 2020 : 

1. (unu) post de ASISTENT MEDICAL GENERALIST (PL)  Stația Centrală Bistrița, Compartiment de Asistență Medicală de Urgență și Transport Medical Asistat; pe perioadă determinată, post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare;

1. (unu) post de ECONOMIST DEBUTANT (S)  Stația Centrală Bistrița, Birou financiar-contabilitate; pe perioadă determinată;

Publicatie de concurs 

Rezultate proba 1 (selectie dosare)

* Rezultate proba 2 (scris,practic și rez.cumulat)

* Proba 3 interviu și rezultate centralizate 

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=8676

Dec 30 2019

Angajare ORU, ORU debutant și sofer2 autosanitară

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante, în perioada cuprinsă între 30 decembrie 2019 – 05 februarie 2020 : 

1. (unu) post de OPERATOR REGISTRATOR DE URGENȚĂ  Stația Centrală Bistrița, Dispecerat medical integrat; pe perioadă nedeterminată, post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare.

1. (unu) post de OPERATOR REGISTRATOR DE URGENȚĂ DEBUTANT  Stația Centrală Bistrița, Dispecerat medical integrat; pe perioadă nedeterminată; post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare.

1. (unu) post de ȘOFER AUTOSANITARĂ 2  Stația Centrală Bistrița, Compartiment de Asistență Medicală de Urgență și Transport Medical Asistat; pe perioadă nedeterminată, post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare.

Publicatie de concurs 

* Rezultate proba 1 (selectie dosare)

* Rezultate proba 2 (scris,practic și rez.cumulat)

* Proba 3 interviu și rezultate centralizate 

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=8673

Dec 04 2019

Concurs asistent medical, temporar

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD organizează, în perioada cuprinsă între 04 decembrie 2019 – 31 decembrie 2019, concurs pentru ocuparea a

1. (unu) post de ASISTENT MEDICAL DEBUTANT GENERALIST (PL) –  Stația Centrală Bistrița, Compartimentul de  Urgență și Transport Sanitar Asistat, pe perioadă determinată (aprox. 6 luni ); post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare.

Publicatie de concurs 

Rezultate proba 1 (selectie dosare)

Rezultate proba 2 (scris,practic și rez.cumulat)

* Proba 3 interviu și rezultate centralizate 

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=8641

Nov 27 2019

Concurs angajare sofer I. autosanitară – Subst.Năsăud

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD organizează, în perioada cuprinsă între 27 nov.-31 dec. 2019, concurs pentru ocuparea a:

-1 (unu) post de ȘOFER AUTOSANITARĂ I – Substația Năsăud, Compartimentul de Urgență și Transport Sanitar Asistat ,  pe perioadă nedeterminată;

Publicatie de Concurs 

* Rezultate proba 1 (selectie dosare)

* Rezultate proba 2 (scris și practic)

* Rezultate proba 3 (interviu) și rezultate centralizate.

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=8633

Oct 31 2019

Examen de promovare șofer autosanitară I

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD organizează EXAMEN DE PROMOVARE, în perioada cuprinsă între 31 octombriet 2019 – 15 noiembrie 2019, pentru ocuparea următorului post: 

– 1  post de SOFER AUTOSANITARĂ I – Compartimentul de Urgență și Transport Medical Asistat, pe perioadă nedeterminată:

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=8609

Older posts «