«

»

Jan 29 2016

Print this Post

În atenția viitorilor voluntari

 

Prin decizie a Comitetul Director al SAJ-BN a fost modificat un aspect din condițiile de recrutare pentru persoanele care sunt ABSOLVENȚI de POSTLICEALĂ, profil GENERALIST!

Astfel, persoanele care dețin diplomă de licență de asistent medical generalist și au parcurs modul de ”Conduită în urgențe medico-chirurgicale” (cu un număr de 120 ore pregătire teoretică și 72 ore pregătire practică, prevăzute de planul de învățământ) și modului de ”Anestezie terapie intensivă și nursing specific” (cu un număr de 120 ore pregătire teoretică și 96 ore pregătire practică, prevăzute de planul de învățământ) sunt exceptați de a depune dovada absolvirii cursului de prim ajutor necesar recrutării ca voluntar, înlocuind acest act cu copia diplomei de asistent medical. Restul condițiilor rămân aceleași și obligatorii !!

Această exceptare NU se aplică elevilor de postliceala (an I,II, III), asistenților medicali din alte profile (ocrotire, farmacie, stomatologie, igienă etc.), pentru care absolvirea unui curs de prim ajutor de bază este obligatorie anterior recrutării. 

 

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=4713