«

»

Dec 30 2019

Print this Post

Angajare ORU, ORU debutant și sofer2 autosanitară

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante, în perioada cuprinsă între 30 decembrie 2019 – 05 februarie 2020 : 

1. (unu) post de OPERATOR REGISTRATOR DE URGENȚĂ  Stația Centrală Bistrița, Dispecerat medical integrat; pe perioadă nedeterminată, post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare.

1. (unu) post de OPERATOR REGISTRATOR DE URGENȚĂ DEBUTANT  Stația Centrală Bistrița, Dispecerat medical integrat; pe perioadă nedeterminată; post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare.

1. (unu) post de ȘOFER AUTOSANITARĂ 2  Stația Centrală Bistrița, Compartiment de Asistență Medicală de Urgență și Transport Medical Asistat; pe perioadă nedeterminată, post  operativ, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare, salarizat conform legislației în vigoare.

Publicatie de concurs 

* Rezultate proba 1 (selectie dosare)

* Rezultate proba 2 (scris,practic și rez.cumulat)

* Proba 3 interviu și rezultate centralizate 

Permanent link to this article: http://ambulantabistritanasaud.ro/?p=8673