Print this Page

Formulare imprimabile, pt. servicii/transporturi

Serviciul de Ambulantă Judetean Bistrita-Năsăud asigură și servicii la cerere :

1. ASISTENŢĂ MEDICALĂ PREVENTIVĂ LA DIVERSE MANIFESTĂRI sportive, sociale, religioase, politice, culturale etc. – DETALII AICI 

2. TRANSPORT ASISTAT, pentru pacienţii nedeplasabili sau netransportabili cu alte mijloace convenţionale, în baza drepturilor conferite asiguraților de contractul cadru și normele elaborate anual de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Pentru pacientii care nu se încadrează în cerințele formulate de normele CAS, aceste servicii pot fi furnizate contra cost.

Cererea de solicitare se poate depune la secretariatul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, din Bistriţa, str. Ghinzii nr 26A, de luni până vineri între orele 8-14.

Pentru pacienții care se încadrează în normele cuprinse în Anexa nr. 27 al Normelor de aplicare al Contractului Cadru emis de CNAS și MS, furnizarea serviciilor se solicită prin/de către medicii de familie și sunt fără contribuție personală din partea pacientului/aparținătorilor.

Pentru cei care nu se încadrează, se pot presta servicii contra cost, tarifele practicate de SAJ-BN sunt reglementate anual și sunt în funcţie de:  tipul ambulanţei utilizate (tip A1/A2, tip B1/B2, tip C2, ACD) + tipul şi numărul personalului medical solicitat (medic, asistent medical, ambulanţier). Contravaloarea serviciilor va fi achitată de solicitant cu o zi înainte de data solicitată sau în ziua respectivă. Plata se poate efectua în numerar, la casieria unităţii sau prin virament bancar. 

Permanent link to this article: https://ambulantabistritanasaud.ro/?page_id=48